Gratis e-book

5 tips voor ouders die hun kind willen ondersteunen tijdens en na de scheiding!

Omdat elk kind een gelukkige toekomst verdient.

Als jij je naam en e-mailadres hier achterlaat, ontvang je de link voor mijn e-book in je mailbox.

Fijn dat je terecht bent gekomen bij mijn e-book met tips voor het ondersteunen van je kind tijdens en na de scheiding. Ik ben Esther Verwimp, KIES-coach en rouwbegeleider. In mijn werk begeleid ik kinderen en hun ouders in (echt)scheidingssituaties.

Tijdens een scheiding heb je als ouder te maken met allerlei verwarde gevoelens. En dan moet je er ook nog voor je kind zijn om ervoor te zorgen dat hij/zij zo min mogelijk last heeft van de scheiding. Dat kan dus een heel zware tijd zijn.

E-book met handzame tips en oefeningen

Jij kunt zelf  veel doen om de scheiding voor je kind makkelijker te maken. Dit e-book helpt je hierbij. In mijn gratis e-book staan 5 handzame tips met bijpassende oefeningen die je kunt uitvoeren om je kind te ondersteunen tijdens de scheiding.

Gratis in jouw mailbox

Vul jouw naam en e-mailadres hieronder in. Dan mail ik je een link om mijn e-book te downloaden. Je ontvangt in totaal drie e-mails. Daarna mail ik je af en toe nog over een specifiek onderwerp. Je kunt je op ieder moment afmelden.

Veel succes met mijn e-book!

Laat je naam en e-mailadres hier achter en ontvang de link voor mijn e-book in je mailbox.