Nieuws

Eerste KIES & Koffie bijeenkomst

Op vrijdag 5 juli vond de eerste KIES & Koffie plaats in het Koffie-Atelier in Houten. We zaten met een klein groepje aan de leestafel van de bibliotheek en dronken lekkere koffie van het koffie-atelier, terwijl we al snel de diepte in gingen. We spraken over vakantieregelingen, aangezien de vakantie eraan komt. Gescheiden ouders moeten elkaar toestemming geven als ze hun kind meenemen naar het buitenland. Dit kan soms een probleem zijn, in dit geval is dat ook zo. Pijnlijk en verdrietig. (meer…)

KIES & Koffie: gescheiden ouders ontmoeten elkaar

KIES & Koffie is er voor jou!

Zit jij midden in een scheiding of ben je al langer gescheiden? Loop je tegen allerlei zaken aan met je kinderen? Heb je behoefte aan contact met andere gescheiden ouders om hier eens over te sparren?

Dan is KIES & Koffie er voor jou! KIES & Koffie is dé plek voor gescheiden ouders waar plaats is voor herkenning en erkenning. Naar behoefte kun je er ervaringen delen. Je krijgt er tips en eventueel advies. Jij kunt ook andere ouders verder helpen. Er is ruimte voor een lach en een traan.

(meer…)

Tot rust komen als rouwbegeleider: filmpje!

Als rouwbegeleider heb ik veel te maken met verdrietige situaties. Ik probeer mezelf te beschermen en het verdriet bij de persoon te laten, maar dat lukt niet altijd. Daarom maak ik regelmatig een lange wandeling om tot mezelf te komen.