Volgende KIES & Koffie op vrijdag 6 september

Op dit moment vier ik vakantie, dus in augustus is er geen KIES & Koffie. Maar de eerste vrijdag van september zit ik weer in het Koffie-Atelier in Houten van 10.00-11.30 uur. Je bent van harte welkom.

Dus zit jij midden in een scheiding of ben je al langer gescheiden? Loop je tegen allerlei zaken aan met je kinderen? Heb je behoefte aan contact met andere gescheiden ouders om hier eens over te sparren? Dan is KIES & Koffie er voor jou! KIES & Koffie is dé plek voor gescheiden ouders waar plaats is voor herkenning en erkenning. Naar behoefte kun je er ervaringen delen. Je krijgt er tips en eventueel advies. Jij kunt ook andere ouders verder helpen.

Thema waar we het over gaan hebben bij KIES & Koffie op 6 september is natuurlijk de vakantie: hoe is die verlopen, waar ben je tegenaan gelopen? Wat ging goed? welke tips heb je voor andere ouders?

KIES & Koffie is er voor jou!

Praktische zaken:

Waar
Jullie zijn van harte welkom bij het Koffie-Atelier, Onderdoor 158-160 Houten (in de bibliotheek).

Datum
6 september 2019, 10.00-11.30 uur

Kosten & Aanmelding
Het evenement is GRATIS, de koffie (of thee😉) moet je zelf betalen.
Indien mogelijk vooraf aanmelden op esther@praktijkdepleisterplek.nl zodat ik kan doorgeven aan het Koffie-Atelier op hoeveel mensen ze kunnen rekenen.